Sinopse: No Filme Comendo Pelas Beiradas O ex-campeão mundial dos pesos-pesados “Slammin” Cleon Salmon (Michael Clarke Duncan) é o proprietário de um sofisticado restaurante de frutos do mar, em Miami, chamado The Slammin´ Salmon. Uma noite, precisando pagar uma dívida de jogo para a máfia japonesa, Salmon lança concurso para ´incentivar´ Comendo Pelas Beiradas seus garçons a vender mais pratos do que nunca. Traições, suborno e propostas indecentes, vale tudo para ganhar o prêmio, ou então uma costela quebrada, cortesia do patrão..
In the latest comedy from Broken Lizard, (the creators of Supertroopers and Beerfest) “Slammin” Cleon Salmon (Michael Clarke Duncan) is a former Heavyweight Champion of the World turned celebrity owner of a high end Miami seafood restaurant, The Slammin’ Salmon. A terrifying bull of a man, Salmon uses fear to rule over his misfit waitstaff (Broken Lizard’s Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter, Erik Stolhanske, as well as Cobie Smulders and April Bowlby) and on this particular night, he takes his bullying skills to a new level. In an effort to pay off a gambling debt to the Japanese Yakuza, Salmon sets up a contest to ‘inspire’ his waitstaff to sell more food than they ever have before: the top selling server wins $10,000 while the waiter in last place gets served with a broken rib sandwich—courtesy of the Champ himself. Spurred on by greed and panic, the staff resort to backstabbing, bribery and indecent proposals in an attempt to upsell their patrons while simultaneously sabotaging their co–workers. As the hours pass, the dining room action becomes more frenzied as the contest escalates into a brawl for first place in order to win the money.
Título Original: The Slammin Salmon
Título No Brasil: Comendo Pelas Beiradas
Ano de Lançamento: 2010
Gênero: Comédia
Duração: 98 Min
Dual Audio: Portugues Dublado e Ingles
Tamanho: 805 MB
Formato: Avi – DvdRip
Gênero: Comédia
Duração: 98 Min
Dual Audio: Portugues Dublado e Ingles
Tamanho: 805 MB
Formato: Avi – DvdRip
Áudio: Português/English
Nenhum comentário:
Postar um comentário